WERKEN BIJ FUNERAL ASSIST

Funeral Assist biedt diverse flexibele diensten voor de uitvaartsector. Vanuit onze vestigingsplaatsen Gouda, Barendrecht, Bilthoven en Doetinchem ondersteunen wij uitvaartondernemers op het gebied van oa. overbrengen, verzorgen en opbaren van overledenen. Ook kunnen opdrachtgevers bij ons terecht voor de huur van opbaarbenodigdheden en administratieve diensten.

Vanuit de oorsprong zijn we een familiebedrijf. Ondernemen met passie en een hoge betrokkenheid vanuit het hele team zijn de kern van onze organisatie. We willen de beste in ons werk zijn en deze missie maken we waar door te werken vanuit drie kernwaarden; Kwaliteit, Betrokkenheid en 100% Servicegerichtheid.

Op dit moment hebben wij vacatures voor de volgende vestigingen en functies;

  • Vestiging Bilthoven: Medewerker Zorg & Vervoer
  • Vestiging Bilthoven: Uitvaartassistent

Vacature Medewerker Zorg & Vervoer
Vacature Uitvaartassistent

De uitvaartbranche is niet te voorspellen. Wij zijn dan ook op zoek naar medewerkers die het als een voordeel zien om binnen een organisatie te werken dat 24 uur per dag 7 dagen per week opereert. Heb jij oprecht interesse in de uitvaartbranche? En wil je graag een bijdrage leveren aan de verzorging van een respectvol en waardig afscheid? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de vacatures in Gouda kan dat met Brigitte Straver b.straver@stravergroep.nl en voor de vacatures in Bilthoven met Willem van Lammeren w.vanlammeren@funeralassist.nl.

Interesse? Stuur dan CV en motivatie per mail aan pz@funeralassist.nl t.a.v. mevr. S. Vellekoop.

NEEM CONTACT MET ONS OP

FUNERAL ASSIST ZUID HOLLAND

Uitvaartbureau Gouda/Barendrecht
Marconistraat 80
2809 PE Gouda

0182 515 316
uitvaartbureau-zh@funeralassist.nl

FUNERAL ASSIST MIDDEN NEDERLAND

Uitvaartbureau Bilthoven
C. de Haasweg 20A
3721 TK Bilthoven

030 200 6370
uitvaartbureau-mn@funeralassist.nl

FUNERAL ASSIST GELDERLAND

Uitvaartbureau Doetinchem 
Wijnbergseweg 40A
7006 AJ Doetinchem

0314 325 377
uitvaartbureau-gld@funeralassist.nl