De tweede coronagolf is een feit. Steeds meer mensen raken besmet met het coronavirus (COVID-19). Tijdens de landelijke persconferentie van minister-president Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge op 29 september 2020 zijn daarom nieuwe maatregelen afgekondigd. Maatregelen die nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Naar aanleiding hiervan en om ieders veiligheid te waarborgen, zien wij ons genoodzaakt om voor onze dienstverlening de maatregelen ook weer verder aan te scherpen. Dit houdt onder andere in dat we vragen rekening te houden met het door de overheid gestelde maximaal aantal toegestane personen in een woonhuis/sterfhuis, en het feit dat onze medewerkers vanaf heden verplicht zijn een mondkapje te dragen als zij zich binnen 1,5 meter van een collega, nabestaande of uitvaartverzorger moeten bevinden. Daarbij verzoeken wij ook de nabestaanden (van 13 jaar en ouder) dringend een mondkapje te dragen indien zij zich in dezelfde ruimte bevinden.

We proberen onze flexibele diensten op het gebied van overledenenzorg zoveel mogelijk te doen zoals u van ons gewend bent en met deze nieuwe aanvullende coronamaatregelen hopen wij onze medewerkers en klanten zo goed mogelijk te beschermen. We rekenen op ieders medewerking.

Terug naar nieuwsoverzicht
Officiële vlag uitvaartvervoer