ERVARINGEN

Recensie voor Funeral Assist van Uitvaartbegeleiding Jacqueline Vegt

Funeral Assist Zuid Holland is voor ons al meer dan 20 jaar een begrip! Bijna vanaf het begin van onze uitvaartonderneming werken we zeer plezierig met elkaar samen.

Voor ons zijn de medewerkers van Funeral Assist gelijkwaardige collega’s, zonder hun deskundige inzet en beschikbaarheid, zouden we niet de kwaliteit kunnen bieden die wij als uitvaartbegeleidsters voor ogen hebben. Ze zijn voor ons een onmisbare schakel in de uitvaartwereld.

Jaqueline Vegt
Directeur

Website
Recensie voor Funeral Assist van Van Vuure Uitvaartonderneming

Wij werken nu een tijdje met Funeral Assist Midden Nederland en zijn heel tevreden. De communicatie verloopt soepel, men is altijd bereid mee te denken, de medewerkers zijn competent en betrokken en de kwaliteit van de werkzaamheden is goed. En gaat iets een keertje misschien minder naar wens, dan zorgt Funeral Assist er direct voor dat het wordt opgelost. Het lijkt er zeker op dat wij een betrouwbare partner in uitvaartzorg hebben gevonden, waar wij naar volle tevredenheid een langdurige samenwerking mee kunnen hebben.

Martine van Vuure
Directeur


Website
Recensie voor Funeral Assist van Persoonlijk afscheid Uitvaartverzorging

Wanneer je met een fijne organisatie samenwerkt is het even wennen wanneer deze dan wordt overgenomen door een andere partij.

Nu, ruim een jaar verder, werken wij met veel enthousiasme samen met deze organisatie.
Zowel voor de verzorging, het overbrengen van een overledene als voor het staatsievervoer.
Kundige, nette en meedenkende collega’s, die in ons verlengstuk werken, want zo voelt het.

Pascalle Brundel & Chantell Orriens
Directie


Website
Recensie voor Funeral Assist van Baelde uitvaarten

Toen ik in 2005 het werk van mijn vader voortzette, maakte ik kennis met het bedrijf. Ik kwam er al snel achter dat directie en medewerkers een grote passie hadden voor alles wat met mobiliteit rondom de uitvaart te maken had. Ik ontmoette van dichtbij werknemers die al jaren ervaring hadden en nieuwkomers die leergierig waren en snel integreerden in de organisatie.

In mijn beginjaren kwam het voor dat ik met de grondleggers van het bedrijf, Hans Straver of Peter Ehlert, opbaringen deed of dat zij staatsie reden bij een uitvaart. Maar ik vergeet ook niet die keer dat ik op zondagmiddag samen met Patrik Straver een verzorging van een overledene deed, op onze knieën op een tweepersoonsbed omdat er verder geen ruimte was.

Het bedrijf is inmiddels behoorlijk gegroeid en de passie is gebleven, punctuele zorg rondom opbaringen en een modern en blinkend wagenpark!

Wim Baelde
Directeur

Website
Recensie voor Funeral Assist van uitvaartonderneming Plattel & Van Gils uitvaartverzorging

In de 15 jaar dat wij samenwerken is de betrouwbaarheid en deskundigheid van de collega’s van Funeral Assist consistent gebleken:
De collega’s werken met hart en ziel en gebruiken hun verstand. Meermalen komen nabestaanden na verloop van tijd terug op de inzet van deze collega’s. Ze vertellen hoezeer hen gesteund en getroost heeft dat zij het werk op integere en betrokken manier hebben gedaan. Dit geeft hen echt een steun in de rug.

Specifiek voorbeeld:
Na een onverwacht verlies van een jong volwassene, komen twee collega’s van Funeral Assist voor de laatste verzorging en de opbaring. Hoewel de vader van de jongen vooraf heeft aangegeven hier niet bij aanwezig te willen zijn, belt hij me ’s avonds op en zegt: “Door die collega’s van jou (!), heb ik mijn eigen kind kunnen verzorgen. Ze hebben me overal bij geholpen, alles uitgelegd en waren heel rustig en vol respect. Dit heeft me echt goed gedaan. Ik raad iedereen aan dit te doen omdat het echt helpt.” Ik app de betrokken collega’s en bedank hen ervoor. Het antwoord is: ‘Geen dank, wij doen dit met liefde’.

Joanne Plattel
Directeur

Website
Recensie voor Funeral Assist van AdCura Uitvaartverzorger

Persoonlijk contact en net dat ene stapje verder durven zetten, dat is wat ik als uitvaart-ondernemer belangrijk vindt. Zo probeer ik bij elke uitvaart de verwachtingen te overtreffen. Als zelfstandig uitvaartondernemer kan ik dat niet alleen. Voor een verzorgde en persoonlijke uitvaart heb ik een team nodig. Een team van mensen met ieder zijn eigen kennis en vaardigheid.

Funeral Assist is voor mij hét verlengstuk van mijn onderneming. Zij zijn voor mij collega’s waarop ik kan vertrouwen en met een gerust hart de verzorging van de overledene uit handen geef.

Daarnaast heb ik, op de dag van de uitvaart, een mooi en verzorgd wagenpark tot mijn beschikking.

Daniel van Utrecht
Directeur

Website